به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ شهریار زرشناس عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حاشیه برگزاری دومین دوره گفتمان نخبگان علوم انسانی با بیان اینکه یکی از راه های تحول در علوم انسانی ترویج فرهنگ نقادی نسبت به علوم انسانی مدرن است، اظهار کرد: یکی از راه های تحول در علوم انسانی که بتواند نقدی به علوم انسانی مدرن وارد کند تربیت نیروی انسانی است.
وی با بیان اینکه ما اگر قصد تحول در علوم انسانی را داریم باید نیروهایی تربیت کنیم که نگاه آنها ورای مشمولات علوم انسانی مدرن باشد، تصریح کرد: یکی از راه های رسیدن به این امر مهم تببین متون درسی مبتنی بر تحول است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه تغییر بافت اساتید نیز می تواند در زمینه تحول نقش بنیادین ایفا کند، ابراز کرد: ما برای رسیدن و تحقق تحول در علوم انسانی می توانیم نگاه نقادانه را در بین نخبگان و دانشجویانی که در رشته های علوم انسانی فعالیت می کنند نیز ترویج کنیم.
وی با بیان اینکه این نخبگان و دانشجویان می توانند سرآغاز تحول در علوم انسانی باشند، ابراز کرد: البته این تحول در صورتی میسر خواهد شد که نهادهای رسمی و دانشگاهی حمایت های لازم را از بحث تحول در علوم انسانی داشته باشند.
زرشناس با اشاره به نقش نهادهای حوزوی و دانشگاهی در تحول علوم انسانی، گفت: این نهادها هم می توانند در بحث تبیین کتب درسی نقش آفرینی کنند و هم می توانند به تربیت نیروی انسانی در بحث تحول بپردازند.
دومین دوره گفتمان نخبگان علوم انسانی کشور با حضور بیش از ۳۵۰ دانشجو از سراسر کشور پانزدهم تا ۲۹ مردادماه در دهکده تفریحی تحقیقاتی وسف در حال برگزاری است که طی این دوره برترین اساتید و صاحب نظران علوم انسانی به بیان مبانی نظری در این حوزه می پردازند.
نظر شما